Ummagawd Remix FPV Freestyle Frame

779,00 DKK

Rotor Riot’s pilot Tommy Tibajia drømte om noget, som eksisterende FPV-rammer ikke kunne levere – en virkelig afbalanceret quad med størstedelen af ​​vægten så tæt på CG som muligt. Efter mere end et halvt år med designarbejde og test, samt mange iterationer af prototyper, er Tommys drøm blevet til virkelighed. Ummagawd Remix FPV Frame, uofficielt kaldet “Ummakwad”, er designet til at lægge størstedelen af ​​quadens vægt så tæt som muligt på tyngdepunktet. Det var ikke nogen nem opgave at genoverveje den måde, hvorpå traditionelle mini quads er bygget, men slutresultatet ser ud og virker meget godt!

DESIGN Overvejerelser

For at centralisere vægten er de elektroniske komponenter installeret under centerpladen, og batteriet er placeret sidelæns over rammens top. Dette får størstedelen af ​​massen i centrum af rammen og i tråd med propellerne, kilde til trykkraft. Centraliseret 4 i 1 ESC systemer er favoriseret til denne bygning for at opretholde temaet for centraliseret vægtfordeling.

PRAKTISKE FUNKTIONER

I modsætning til nogle rammer på markedet er Remix-rammen super nem at arbejde på. Bunddækslet åbnes som en motorhætte, hvilket giver nem adgang til elektronikstakken til bygning og reparation. Armene er også meget nemme at udskifte, når grænserne du skubber skubbe tilbage på din quad. FPV-kameraet på Ummagawd Remix er monteret i en karbonrulle af sorter – så den er beskyttet mod nedbrud, der ellers ville ødelægge kameraet eller objektivet. Rullestellet er vinklet opad, så det kan tillade kameravinkler på op til xx grader – hvilket gør det velegnet til både freestyle og racing. Rulleskabet tjener også som en skråmontering til et GoPro Session-kamera, så du er et skridt tættere på at få god HD-optagelse! Et andet interessant træk ved Ummagawd Remix-rammen er slidsen på hver arm til motorledningerne. De holder motordrevene glidende rundt om armens kant og forhindrer beskadigede eller bøjede propeller i at skære motorledningerne.

SWEET MOTHER OF BLING

Ummagawd Remix bliver ikke kort, når det kommer til godt udseende. Det har ikke kun titanium skruer og guld anodiseret hardware, men det har også specialdesignede aluminium dele og en høj kvalitet batteri pad. Den anvendte kulfiber er af høj kvalitet, og de kantede kanter, der får Remix til at føle sig godt tilpas. RETHINK. Redesign. REMIX. SPECIFIKATIONER TrueX Motor Layout Velafbalanceret Layout Holdbar og Letvægtsdesign Højkvalitets Carbon Fiber med Chamfered Edge Gold Anodized Hardware Custom CNC Aluminium Parts Hurtig adgang til elektronikrummet Justerbart FPV kamera Mount Top Mounted Battery Udskiftelige Arms Grade 2 Titanium Hardware

Ikke på lager

Kategori: