DJI FPV Combo

10.490,00 DKK

***UKENDT LEVERINGSDATO – FORUDBESTILLING***

DJI FPV er den nyeste FPV drone fra DJI. Denne drone skaber nye muligheder indenfor film og optagelser, da den har en indbygget gimbal og alle de sensorer, GPS mv. som DJI er kendt for!

Pakken kommer med tre centrale dele, som vil blive gennemgået herunder.

Dronen

Dronen er en hybrid, der kombinerer akrobatik-mode med den helt stabile DJI drone. Dronen har 3 forskellige modes, alt efter hvor meget styring du ønsker at drone selv skal lave. Kameraet er stabiliseret ved hjælp fra en 1-axis gimbal og advanceret eletronic image stabilization, som DJI også kalder Rocksteady. Kameraet kan optage i 4K/60 FPS, eller 1080/120 FPS. Kameraet har også et FOV på 150 grader.

Dronen har en flyvetid på op til 20 minutter, og har en tophastighed på ca. 140 KM/T. Herudover kan den nå 100 KM/T på under 2 sekunder!

DJI Goggles V2

De nyeste FPV Goggles modtager det digitale signal fra dronen, så du kan se hvad den ser! DJI kalder det OcuSync 3.0, og giver dig en opløsning på 810p/120 FPS. Forsinkelsen på signalet fra dronen er kun 28ms. Rækkeviden er helt op til 4KM. Da brillerne understøtter både 2,4Ghz og 5,8Ghz skifter den automatisk mellem de to for at få den bedste forbindelse.

Controlleren

Controlleren ligner et Joystick fra en Playstation, hvilket også gør det nemmere at flyve med, da det er familiært for de fleste. Som nævnt tidligere har den 3 flyveindstillinger:

M: Den fulde FPV oplevelse, også kendt som “Acro”. Her hjælper DJI ikke med at styre dronen og alle bevægelser er op til dig.

N: Position hold, til rolig flyvning.

S: En blanding af de to ovenstående, som i følge DJI forenkler den fulde FPV-flyvning.

Ikke på lager